Word lid van Jymeo

Sluit u bij ons aan


Kom bij een dynamisch bedrijf!

Wij zijn altijd op zoek naar energiek en gemotiveerd talent om ons team te versterken! Bij Jymeo zal u evolueren binnen een dynamisch kader, met een start-up spirit, bewust van uw ambities en wensen voor evolutie. Laten we elkaar ontmoeten!

Bekijk onze aanbiedingen op Indeed

Zij werkten reeds met ons samen

Hermann Hermann
Hermann
In het kader van mijn Master 1 in communicatie aan SciencesCom, ben ik bij Jymeo aan de slag gegaan voor een stage van 6 maanden in de internationale ontwikkeling. Mijn rol bestond erin de Britse markt te ontwikkelen en deel te nemen aan de communicatiemissies van het bedrijf. Deze stage was een zeer verrijkende ervaring dankzij de internationale dimensie, de diversiteit van de uit te voeren taken, alsook de gemoedelijke sfeer.

Voor mij is Jymeo synoniem met: jeugd, eenheid, internationale visie, en toekomst.
Louise Louise
Louise
Tijdens de Master 1 Vreemde Talen Toegepast op de Internationale Handel, aangeboden door de Universiteit van Nantes, heb ik mijn tweede semester als stagiair bij Jymeo doorgebracht. Gedurende de 4 maanden van deze stage heb ik gewerkt als medewerker internationale ontwikkeling. Het kleine en heterogene team van deze start-up was een gouden kans om nieuwe domeinen te ontdekken en elkaars vaardigheden te verrijken, of het nu in talen, marketing, communicatie, handel, IT, of design was.

Voor mij is Jymeo: een jong, internationaal, dynamisch, ambitieus bedrijf, bevorderlijk voor de ontwikkeling van iedereen en attent op de verwachtingen van haar leden.
Marta Marta
Marta
Als onderdeel van mijn studie in Spanje heb ik een Erasmus-jaar in Frankrijk gedaan om mijn kennis en professionele vaardigheden te verrijken. Zo kwam ik bij de Master 1 SciencesCom in Nantes. In de loop van dit jaar heb ik vier maanden stage gelopen in het bedrijf Jymeo als medewerker internationale ontwikkeling. Mijn opdracht was de Spaans-sprekende markt te ontwikkelen en een communicatiestrategie voor Spanje uit te werken.

Voor mij is Jymeo: verrijkend, professioneel, kansen, en ontmoetingen.
Alice Alice
Alice
Tijdens mijn derde jaar aan de Ecole Atlantique de Commerce in Nantes heb ik mijn eindstudeerstage bij Jymeo gedaan. Gedurende 6 maanden was ik verantwoordelijk voor de communicatie. Mijn rol bestond erin het imago van het bedrijf te ontwikkelen en communicatiestrategie├źn uit te werken. Werken in een dynamische omgeving met een uniek team was zowel persoonlijk als professioneel verrijkend.

Voor mij is Jymeo: multicultureel, energiek, professioneel, en verrijkend.
Guanghui Guanghui
Guanghui
Ik kom oorspronkelijk uit Yantai in China en heb gestudeerd aan de Universiteit van Angers in een Master 2, marketing en NTIC. Ik heb mijn studie afgerond met een stage bij Jymeo als webmarketing assistent. Dankzij deze stage van 6 maanden kreeg ik de kans om mijn kennis toe te passen en te verdiepen en om mijn vaardigheden voor mijn beroepsleven te verrijken.

Voor mij is Jymeo synoniem met: competentie, energie, en toekomst.

Werken bij Jymeo ? Verwelkom snel kansen!